Zeewolde

Schaatlessen op de ijsbaan van Zeewolde Winterworld

Ben je tussen de 6 en 10 jaar oud en heb je altijd al willen leren schaatsen of je schaatstechnieken willen verbeteren? Renz van Huffelen, een enthousiaste student van Landstede Sport, staat voor je klaar! Op 3 januari biedt hij schaatslessen aan op de ijsbaan van Zeewolde Winterworld.

Het schaatsuurtje vindt plaats van 13.00 tot 14.00 uur en is toegankelijk voor slechts €3,00. Schaatsen huren voor deze les is mogelijk tegen een kleine vergoeding van €2,00. Na de les kun je de rest van de middag vrij schaatsen en je nieuwe technieken in de praktijk brengen.

Voor degenen die na het schaatsen nog meer gezelligheid zoeken, organiseert Zeewolde Winterworld op 4 januari van 17.00 tot 19.00 uur een Open Tafel-evenement. De Meermin is deze week gesloten, maar in de tent van Winterworld kun je aanschuiven voor een heerlijke maaltijd voor slechts €6,50.

kinderen aan het schaatsen tijdens Zeewolde Winterwold

Aanmelden kan bij de kassa of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Betalen is mogelijk met muntjes, die verkrijgbaar zijn bij de kassa.

Let op: 6 januari is de laatste dag van Zeewolde Winterworld, en de ijsbaan sluit om 17.00 uur. Zorg ervoor dat je deze winterse festiviteiten niet mist en kom gezellig langs voor een leerzame schaatsles en andere leuke activiteiten!

Advertentie