Zeewolde

Sinterklaas komt aan in Zeewolde

Op zaterdag 25 november is het zover: Sinterklaas komt aan in Zeewolde! Het belooft een feestelijke dag te worden vol gezelligheid en verrassingen. De intocht zal plaatsvinden bij de Aanloophaven van Zeewolde en begint om 13.00 uur.

Alle kinderen en hun families zijn uitgenodigd om de Sint en zijn Pieten welkom te heten. De lokale omroep Zeewolde zal dit bijzondere moment live op tv uitzenden, zodat iedereen die niet ter plaatse kan zijn, toch kan meegenieten van de festiviteiten.

Kom op tijd om een goed plekje te bemachtigen en zwaai de Sint vrolijk toe wanneer zijn stoomboot de Aanloophaven nadert. Vergeet ook niet je verlanglijstje mee te nemen, want wie weet hebben de Pieten nog wat lekkers bij zich! 

 De intocht van Sinterklaas in Zeewolde is een traditie die jaarlijks vele harten verwarmt. Dus kleed je warm aan, zet je beste zangstem op en kom samen met je ouders genieten van dit feestelijke evenement.

Wij wensen iedereen alvast een geweldige Sinterklaasintocht toe!

De sinterklaasintocht wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Zeewolde, Vereniging Centrumondernemers Zeewolde en Stichting Activiteiten Zeewolde.

Sinterklaas op de boot in de aanloophaven van Zeewolde
Advertentie