Zeewolde

Sponsors en vrijwilligers gezocht voor Winterworld

Afgelopen jaren heeft Zeewolde hard geroepen Winterworld te missen. Dit jaar is de kans om te laten zien hoe hard Zeewolde Winterworld heeft gemist.

Nieuwe mensen in het bestuur, nieuwe werkcommissies en veel energie om weer een ijsbaan tijdens de kerstvakantie te hebben in het centrum.
Maar met dit alleen is er nog geen ijsbaan. Er zijn ook vrijwilligers en sponsors nodig om de ijsbaan te realiseren.
Zeewolde is op z’n best als er gewerkt wordt aan een gezamenlijk doel. Er zijn al vele voor gegaan, dus waarom nu niet Zeewolde Winterworld?

Kinderen op de ijsbaan op het kerkplein in Zeewolde

Wat kan jij bijdragen?

De energieprijzen zijn gestegen en professionele nachtbewaking is een must. Daarom zijn er diverse sponsormogelijkheden om financieel bij te dragen. Kijk op onze website www.zeewoldewinterworld.nl voor alle details. Elke bijdrage telt, groot of klein. Ken je iemand die zou willen helpen? Deel dit bericht dan in je netwerk!
Vragen? Neem contact op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vrijwilligers Gezocht

Wil je helpen? Geweldig! We hebben zowel voor, als tijdens Winterworld handen nodig. Zelfs als je slechts 2 of 3 uurtjes kunt helpen, je inzet is van onschatbare waarde. Kom naar de vrijwilligersavond op 5 september in basisschool ’t Wold. Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Houdt de media en de socials in de gaten over de ontwikkelingen rondom Winterworld, maar belangrijker nog, doe ook mee!

Advertentie