Loading...

Spreken is Goud tijdens Open Coffee Zeewolde
Spreken is Goud tijdens Open Coffee Zeewolde

Op maandag 5 november was er weer een druk bezochte “Open Coffee”. Voordat gastspreker Geert Zomer met zijn workshop aan de slag ging, heeft Marieke de Boer van Stichting Avondvierdaagse een pitch gehouden. In deze pitch vertelde ze wat de Avondvierdaagse voor haar betekent, maar deed ze ook een oproep voor vrijwilligers die nodig zijn en sponsors.

Geert Zomer had het thema “Omgekeerd Presenteren”. Hierin liet hij zien hoe je op een andere manier kan presenteren. Zonder ondersteuning van PowerPoint of desnoods maximaal 7 slides.
Maar ook hoe je kan reageren op je publiek. De bezoekers van de “Open Coffee” bepaalden de onderwerpen van de presentatie door de vraag te beantwoorden wat ze willen horen tijdens deze presentatie.
Interactief werd er met tal van onderwerpen aan de slag gegaan.
Geert Zomer geeft met Professionals in Beeld op verschillende locaties lezingen over communicatie en presenteren. De data voor de zogenaamde “Spreken is Goud” avonden kunt u vinden op zijn website.

Maandag 3 december is weer de volgende Open Coffee Zeewolde in de Oude Bieb.
Ditmaal in het Sinterklaas thema. De bezoekers wordt gevraagd een cadeau mee te nemen waar een “verhaal” achter zit. Tijdens een netwerkspel kan dit cadeau aan een andere ondernemer worden gegeven.

De Open Coffee Zeewolde is elke eerste maandag van de maand. Op de Facebookpagina en de Website van Open Coffee Zeewolde staat het komende programma en meer informatie.