Loading...

Stichting De Sfinx ontvangt cheque clubkasactie Rabobank

Maar liefst 123 stemmen van de Rabobank Clubkas Campagne zijn naar Stichting De Sfinx gegaan. Dit is de derde plek in Zeewolde. Dit werd bekend gemaakt tijdens de finaleavond in De Meerpaal in Dronten. Het aantal is goed voor een cheque van € 601,47. Een grote verrassing voor Renate Snijder, hoofd Zorg en Welzijn van woonzorgcentrum Coloriet de Sfinx: “Dit geld is voor onze bewoners.”

Renate Snijder is er nog stil van. “Voor ons is dit een groot bedrag.” Samen met wijkzorgmedewerker en vrijwilligerscoördinator Ans de Jong nam zij de cheque in ontvangst tijdens een feestelijke avond in het theater, waarbij alle deelnemende verenigingen uit Flevoland vertegenwoordigd waren. “Wij zijn super blij dat zoveel mensen op ons hebben gestemd.” Zij wil hen hartelijk danken. “Met het geld gaan vrijwilligers van de stichting mooie activiteiten voor onze bewoners organiseren.”

Stichting voor ouderen Zeewolde
Stichting de Sfinx is van mening dat ook ouderen in Zeewolde meetellen en van waardevolle betekenis zijn voor de samenleving. De vrijwilligers van de stichting hebben als doel om al datgene te doen dat in het belang is van de leef- en woonkwaliteit van de bewoners van Coloriet de Sfinx. Zij helpen daarom graag om het welzijn van ouderen te stimuleren. Juist deze cheque helpt het leven zonniger en aangenamer te maken. Wie ook vrijwilliger wil worden kan mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wie de stichting wil helpen vindt hier meer informatie.

Coloriet de Sfinx
De medewerkers van Coloriet de Sfinx kunnen inwoners van Zeewolde ondersteunen bij het organiseren van zorg bij hen thuis. Een gedeelte van De Sfinx vormt een veilige haven waar mensen met dementie wonen. De Sfinx is onderdeel van Coloriet: de specialist voor wonen en zorg in Lelystad, Dronten en Zeewolde.

Coloriet
Coloriet biedt een brede keuze aan zorg en welzijn: thuiszorg, woonzorgcentra, behandeling en revalidatie, dagactiviteiten en dagopvang. Wij kijken met andere ogen naar de zorg. Door vooruit te gaan en te vernieuwen. Door jou te stimuleren om alles uit het leven te halen. Zodat je het zelf kunt, zoveel als mogelijk. Het leven is van jou. Dat is wat wij als Coloriet beloven.