Zeewolde

Summer event vol met spellen

De eerste en de vijfde week van de schoolvakantie is er voor de kinderen weer het nodige te doen. Ook voor de senioren is er een mooi programma.

Dinsdag 11 juli konden ze er op twee plaatsen tegenaan gaan. Bij de Verbeelding bestond de mogelijkheid rond te struinen om uiteindelijk met natuurlijke materialen iets moois te maken.  En bij het Kluunpad organiseerde Sport en Cultuur Zeewolde met onder meer materialen die door Spel-o-theek Ketelbinkie ter beschikking waren gesteld een hele “stoere speldag”. Voor de senioren was er rondom de atletiekbaan een mooi spelcircuit. 's Morgens konden de kinderen tot en met 6 jaar daar terecht, ’s middags waren de kinderen tot en met 12 jaar daar welkom. Zij konden zich uitleven met een wel heel populaire bellenblaas en ze konden op (on)willige slachtoffers hun mikvaardigheden oefenen met drijfnatte sponsen.

Naast het programma van 11 jullie zal komende weken Martje van den Bosse in het Beweegpark bij de Flevoweg/Kluunpark klaar staan. Op woensdagochtend in de zomervakantie is zij daar als buurtsportcoach aanwezig om u te ontmoeten. Samen met medewerkers van team Welzijn zullen zij daar staan.

Kinderen die met sponzen gooien naar kinderen die achter een spandoek met gaten ziten

U bent van harte uitgenodigd om langs te komen, koffie te drinken en een praatje te maken. In gesprek vertelt zij u graag wat de buurtsportcoach en de medewerkers van team welzijn allemaal doen, en wat zij eventueel voor u kunnen betekenen.

Ook werd de voorronde gehouden voor het NK Stoepranden en ze kregen ook nog de kans het Zeewolder record touwtje springen te verbeteren. Uiteraard was ook aan de inwendige mens gedacht.

Deze week is er nog meer te beleven. Woensdag en vrijdag gaat Jeugd en Jongerenwerk  voor de verschillende leeftijdsgroepen met een knaller de zomervakantie in. Dan is er donderdag ook nog een waterfestijn op het evenenemententerrein. En vrijdag kunnen de inderen zich uitleven op een springkussen in zwembad Het Baken.

Lees het hele programma nog hier: 

tn aDSC03608tn DSC03571tn DSC03583tn DSC03596tn DSC03607tn DSC03609tn DSC03611tn zDSC03610

 

Advertentie