Zeewolde

Summerevent 2022 vakantieactiviteiten voor kids

De vakantie staat voor de deur. Voor thuisblijvende jeugd vanaf 4 jaar zijn er de eerste twee vakantieweken een aantal prachtige activiteiten: samen het SummerEvent 2022 genoemd.

Jongerenwerker Lars Oostland, Michelle Volk buurtsportcoach en Marina van Arendonk cultuurmakelaar hebben een actief en verrassend programma samengesteld.

We starten met zomerse activiteiten, heerlijk op het Zeewolder strand op 11 juli. SummerEvent The Beach 8-12 jaar. Op dinsdag 12 juli is er veelzijdig bewegen voor kids van 4 t/m 7 jaar op de atletiekbaan: Athletic Movements. Dan op woensdag 13 juli: De grote ontdekkingsreis, een gratis cultuur-natuurdag in paviljoen De Verbeelding o.l.v. 4 lokale kunstenaars; Kinderen vanaf 8 t/m 12 jaar zijn van 10.00 uur tot 16.00 uur welkom. Opgeven is noodzakelijk in verband met materialen en voorbereiding.

Summerevent 2022 vakantieactiviteiten voor kids

In de tweede vakantieweek is op 20 juli het Baken geopend voor beweegactiviteiten. In de middag kun je naar de Eclips voor een Fifa toernooi en het Jachtseizoen. Als heerlijke uitsmijter is er dan op 21 juli een feestelijke BBQ- bij de Eclips.

Kortom veel te beleven. Meer informatie vind je op de volgende websites: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., www.sportencultuurzeewolde.nl en www.verbeeldingenco.nl

Advertentie