Zeewolde

Uitdagende gratis kinderworkshops in FlevoMeer Bibliotheek

Tijdens de zomervakantie organiseert FlevoMeer Bibliotheek uitdagende, creatieve workshops in het kader van Vrijdag Blijdag. Kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen hun creativiteit ontwikkelen met een dansworkshop, knutselen met echte prinsessen en zingen en dansen met de voorleespoppen Jip en Elly.

Stempels maken met Hiky Helmantel

Op 23 juli gaan kinderen van 6-12 jaar aan de slag met zelfgemaakte stempels, drukkersinkt en inktrollers. Je kunt van losse onderdelen een kat stempelen/drukken en hier van alles bij bedenken. Met letterstempeltjes kun je er dan ook nog een leuke tekst bij maken. Trek je wel kleding aan die vies mag worden? Wij zorgen ook voor bescherming. Wist je trouwens dat Hiky samen met Jozua Douglas het Willewete prentenboek ‘De Kat’ heeft gemaakt?

Uitdagende gratis kinderworkshops in FlevoMeer Bibliotheek

Technisch knutselen

Alle kinderen van 8 tot en met 12 jaar zijn op vrijdag 30 juli van harte welkom om technisch te knutselen met de TechChicks. Samen gaan jullie een trilbotje maken. Dit botje heeft als basis een dopje. Je kunt uit meerdere formaten kiezen, zodat je lekker je eigen fantasie tot leven kunt brengen. Ook kan je zien dat je iets leuks kunt maken van afval. Knutsel je mee?

Lydia’s Voorleespoppen

Ken je Jip en Elly al? Jip en Elly zijn twee vrolijke, ondeugende handpoppen die maar wat graag op avontuur gaan. Als poppenspeelster Lydia Zwart uitgenodigd wordt om voor te lezen in de bibliotheek gaan ze dan ook graag met haar mee. Kom op vrijdag 6 augustus luisteren naar spannende en grappige verhalen, maak kennis met de leukste handpoppen van Nederland en ontdek dat je met een beetje fantasie kunt worden wat je wilt! Alle kinderen van 3-8 jaar zijn van harte welkom.

Little Princess Party

Vorig jaar was de komst van Little Princess Party al een groot succes voor de allerkleinsten en daarom komen de prinsessen dit jaar weer langs. Op vrijdag 20 augustus kunnen alle kinderen van 4 jaar en ouder kunnen lezen, knutselen en op de foto met de bekende IJsprinses en Beauty.

Over Vrijdag Blijdag Zomereditie 2021

Omdat door corona de vakantiemogelijkheden beperkt zijn organiseert FlevoMeer Bibliotheek - net als vorig jaar - tijdens de zomervakantie leuke activiteiten voor kinderen. Kaarten voor de Vrijdag Blijdagen zijn te verkrijgen via www.flevomeerbibliotheek.nl of bij de informatiebalie in FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde. Vrijdag Blijdag zomereditie is van 15.00 - 16.00 uur. De toegang is gratis, maar vooraf reserveren is verplicht. Er is slechts beperkt plek, dus wees er op tijd bij.

Advertentie