Uitgebreid cursusaanbod Rode Kruis

 Uitgebreid cursusaanbod Rode Kruis

Rode Kruis Zeewolde start op dinsdagavond 2 oktober een beginnerscursus uitgebreide EHBO. Liever de cursus volgen op de zaterdag? Dan kan dit ook, deze cursus start op zaterdag 6 oktober. Het is een EHBO cursus die je voorbereidt op de professionele praktijk. Reanimatie en gebruik van AED is onderdeel van deze cursus. De cursus kost € 210,00 inclusief cursusmap en certificaat.

Daarnaast biedt het Rode Kruis ook een basiscursus EHBO aan. In deze EHBO cursus leer je om goede Eerste Hulp te verlenen, zodat je jezelf en anderen kunt helpen in situaties waarin dat nodig is. De cursus wordt gegeven op zaterdag 10 en 17 november van 09:00u - 13:00u. Deze cursus kost € 100,00. De cursussen worden door veel zorgverzekeraars in het aanvullend pakket deels of volledig vergoed.

Daarnaast start er wederom de GRATIS workshop EHBO aan baby’s en kinderen voor jongeren van 14 t/m 21 jaar op zaterdag 13 oktober van 10:00u - 13:00u.
Wil je meedoen geef je dan snel op, want vol is vol!

Uitgebreide informatie vindt u op de website www.rodekruis.nl/zeewolde/ehbo
U kunt zich daar aanmelden of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op donderdag 11 oktober staat het Rode Kruis op de Veiligheidsmarkt in Zeewolde. Ook dan kunt u zich laten informeren over wat het Rode Kruis zoal te bieden heeft. Bij het Rode Kruis zijn er veel mogelijkheden om je talent in te zetten als vrijwilliger, bestuurlijk, coördinerend of in de hulpverlening.

Advertentie