Zeewolde

Uitgestelde koffie: kan weer besteld worden!

In samenwerking met Stichting Arme Kant Zeewolde, Stichting Present en De Oude Bieb herintroduceren we: ‘uitgestelde koffie’ in Zeewolde.

Door deze mooie samenwerking kunnen we een ander even laten genieten van echt lekkere koffie. De ‘uitgestelde koffie’ is een kopje koffie (of thee) dat kan worden gekocht vóór mensen die niet altijd de luxe hebben dit te kunnen betalen en dóór mensen die de ruimte hebben dit wel te doen. En er zijn genoeg mensen die dit kopje koffie verdienen!

Bij de Oude Bieb in Zeewolde kan je nu zo’n een ‘uitgestelde koffie’ bestellen, bijvoorbeeld samen met eentje voor jezelf. Deze reken je tegelijkertijd af en dat wordt in het kassasysteem opgeslagen. Eens per maand worden alle ‘uitgestelde koffie aankopen’ in de vorm van munten aan stichting Arme Kant Zeewolde gegeven. Zij delen de munten uit aan de mensen waarvan zij weten dat ze dit kunnen gebruiken. En met zo’n munt kan de ontvanger dan een koffie-geniet-moment ervaren. Zo helpen we elkaar.

Zowel De Oude Bieb als Stichting Arme Kant Zeewolde en Stichting Present is blij dat op deze manier weer mensen gesteund kunnen worden.

Wilt u meer informatie over deze uitgestelde koffie of de samenwerking dan kunt u contact zoeken met Wenda Westerhuis van de Oude Bieb.


***
Foto van links naar rechts: Aad van Schie (Arme Kant Zeewolde), Lourens Boomsma (Stichting Present), Wenda Westerhuis (Oude Bieb)

Advertentie