Zeewolde

Veel interesse voor Woonmanifestatie

Dit weekend is de Woonmanifestatie Zeewolde 2021 gestart. Geïnteresseerden vinden op www.zeewoldenieuwbouw.nl/woonmanifestatie de komende week alle informatie over nieuwbouwwoningen en 23 kavels die binnenkort in de verkoop gaan in de Polderbuurt. Inmiddels is de website al bijna 1.700 keer bezocht.

Normaal gesproken vindt dit jaarlijkse evenement fysiek plaats, maar vanwege COVID-19 koos de gemeente dit jaar voor een digitaal platform. Bezoekers kunnen een week lang online 'shoppen' door op de projecten van diverse projectontwikkelaars en woningcorporaties op de kaart te klikken en zo de gewenste informatie ophalen.

Veel interesse voor Woonmanifestatie

Gevarieerd aanbod van woningen

‘‘De druk op de woningmarkt is hoog en tegelijkertijd gaan we voor kwaliteit van het dorp. Daarom is er ook dit jaar weer een prachtig woningbouwprogramma ontwikkeld”, zegt wethouder Wim van der Es over de nieuwbouwplannen in Zeewolde. “Het aanbod varieert van startersappartementen, rijwoningen en sociale huurwoningen tot 23 vrije kavels. Voor ieder wat wils dus."

Online Schelpencafé over duurzaam wonen

De gemeente wil samen met toekomstige bewoners werken aan een duurzame buurt. Dat begint al bij het kopen of huren van een woning. Op de Woonmanifestatie besteedt de gemeente daarom ook aandacht aan het thema duurzaamheid. Wie dit wil, kan zich vrijblijvend aanmelden voor de online Schelpencafés die de komende weken plaatsvinden. Ze kunnen daar in gesprek en ideeën opdoen over wonen en samenleven in een duurzame wijk.

Vragen stellen

Geïnteresseerden kunnen donderdag 15 april van 14 tot 18 uur telefonisch vragen stellen aan de projectontwikkelaars, woningcorporatie en gemeente Zeewolde. De contactgegevens zijn te vinden op het platform.

De Woonmanifestatie duurt nog tot en met 16 april, maar ook daarna blijft het digitale platform nog beschikbaar op www.zeewoldenieuwbouw.nl/woonmanifestatie

Advertentie