Loading...

Verkiezingsavond Ondernemer van het jaar 2019
Verkiezingsavond Ondernemer van het jaar 2019

Op 15 november organiseert Bedrijfskring Zeewolde de verkiezingsavond ‘Ondernemer van het jaar 2019’ in paviljoen ‘De Verbeelding’. Net als elk jaar is er ook dit maal weer een inspirerende spreker uitgenodigd. Arko van Brakel zal een lezing geven. Deze ras-ondernemer heeft als missie het stimuleren van ondernemerschap en innovatie.
De inloop tijdens de verkiezingsavond is vanaf 19.00 uur en het programma start 19.30 uur, waar de drie genomineerden zich met een korte presentatie aan het publiek zullen presenteren.
Ook kan het publiek tijdens de pauze bedrijven nomineren voor de aanmoedigingsprijs. Dit kan een start-up zijn, maar ook een ondernemer die het roer heeft omgegooid of een nieuw product in de markt zet.
De beide prijswinnaars worden bekendgemaakt tijdens de feestelijke nieuwjaarsreceptie van de Bedrijfskring Zeewolde op 10 januari 2019 in The Lux.
Op dit moment is er een long-list van 9 ondernemers, waar gesprekken mee zullen zijn door de jury. Deze bestaat uit de wethouder met de portefeuille Economische Zaken – Wim van der Es, de winnaar van vorig jaar – Bevri Banden, vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven en een afgevaardigde uit het bestuur van Bedrijfskring Zeewolde.
Ondernemers die deze avond willen bezoeken kunnen zich aanmelden via de website van Bedrijfskring Zeewolde

Foto: Bedrijfskring Zeewolde, winnaar 2018