Zeewolde

Vernieuwde opzet zomerbraderieën in Zeewolde Winkelhaven

Al een aantal jaren organiseert Fritsevents de zomerbraderieën in het centrum van Zeewolde. Dit seizoen hebben de VCZ, de Verenigde Centrum Ondernemers, Stamkracht Evenementen, en de organisator de handen ineen geslagen om de braderieën meer sfeer te geven. Elke editie krijgt een eigen thema mee: Tropical, Summerparty en Westen zijn dit jaar de thema’s.
Logo Zeewolde Winkelhaven

Op maandag 22 juli, 5 en 19 augustus in de zomervakantie kunnen inwoners en toeristen van 14.00 tot 21.00 uur struinen door het centrum.

Activiteiten op het Kerkplein

De kramen staan als een lint door het centrum opgesteld. Op het Kerkplein zijn tijdens de zomerbraderieën volop activiteiten voor onder andere de kinderen. Afhankelijk van het thema is er bijvoorbeeld een ballonnenclown, een kleurwedstrijd, een rodeostier of een leuke spelletjes zoals Twister XXL, Flessenvoetbal of een wedstrijd pannenkoeken versieren. Gezellige muziek zorgt voor extra sfeer en door de aanwezigheid van wat lekkers is het goed toeven in het centrum. Op www.winkelhaven.nl vindt u meer informatie. Huur ook een kraam! Verschillende lokale ondernemers en organisaties hebben hun deelname aan de braderieën al bevestigd. Zo is Puur Zeewolde aanwezig met een eigen kraam met toeristische informatie. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar. Heeft u interesse in een kraam of grondplaats? Voor ondernemers uit het centrum en organisaties zonder winstoogmerk zijn er speciale tarieven. Leuk om bijvoorbeeld een loterij te organiseren voor je vereniging of mensen te werven.

Opgeven kan via www.fritsevents.nl of via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Advertentie