Zeewolde

Jeugdvisdag 12 augustus

Over het algemeen is vissen voor alle leeftijden en doelgroepen. Je kan met wat vrienden aan de waterkant gaan zitten op verschillende plekken in Zeewolde. Maar je kan natuurlijk ook op zee willen vissen met een bootje. Er zijn veel verschillende soorten vis in Zeewolde te vinden. Daar kun jij jou locatie en vistechnieken op aanpassen.

Starten met vissen

Wanneer je meer wilt weten over de hengelsport, dan kun je bij een dierenwinkel gespecialiseerd op vis attributen, wat informatie en toebehoren krijgen om te starten. Dan kan je zelf gaan vissen in je vrije tijd maar je kan je ook aansluiten bij een vereniging.

Vissen in Zeewolde

In Zeewolde zijn meerdere verenigingen gevestigd welke zich bezig houden met de hengelsport. Regelmatig worden er evenementen georganiseerd voor verschillende doelgroepen. Maar er wordt ook regelmatig bij officiële wedstrijden aangesloten.  Zo worden de Nationale kampioenschappen, het WK en het EK mee gevist.

Hengelsport Vereniging " Ons Stekkie" is een van de verenigingen in Zeewolde. Zij hebben eigen faciliteiten, een eigen clubhuis aan de Baardmeesweg en we huren de visrechten binnen Zeewolde en deels ook daarbuiten.

“Ons doel is het, de leden, de sport en de mogelijkheden om te kunnen vissen optimaal te bedienen. Beschikbaarheid, bereikbaarheid en bevisbaarheid van voor de sport interessante wateren zijn onze premium doelen”.aldus de voorzitter.

Jeugdvisdag 12 Augustus

Woensdag 12 augustus is er een evenement dat wordt georganiseerd voor de jeugd. Het wordt een combinatie van een stukje theorie en veel praktijk oefening op het water gelegen tussen Koraal, Kringloop en Overloop. Het programma begint om 13:00 en eindigt om 15:00:

  • 13.00 uur - 13:15 uur; Verzamelen in de " Ons Stekkie" Tent aan het water.
  • 13.15 uur - 13:30 uur; Korte uitleg over materiaal, aas en voer.
  • 13.30 uur - 15.00 uur; vissen onder deskundige begeleiding.

Gratis deelname en open voor jeugd van 10 tot en met 15 jaar. Gratis Goodiebag voor alle deelnemers.
Materialen, aas en voer zijn ter beschikking aanwezig.

Let op! Als je nog geen vergunning of vispas hebt kun je deze hier gratis downloaden. Of regel het aan het water.

Foto: Archief FB HSV Ons Stekkie

Advertentie