Zeewolde

Vrijdag 30 november: Zeewolde winkelhaven Pakt uit!

De feestmaand december staat voor de deur. Een goede reden om deze periode feestelijk te beginnen. Op vrijdag 30 november organiseren de ondernemers van Zeewolde Winkelhaven een extra feestelijke koopavond: “Zeewolde Pakt uit”. Ook zal de decemberactie worden gelanceerd! Kortom, een verrassende koopavond.

DJ Sten Kluts en het Poprockkoor
Op het Kerkplein zorgt DJ Sten Kluts voor een gezellige sfeer. Het Poprock koor zal optreden en natuurlijk mogen de Pieten in het dorp niet ontbreken. De winkeliers zijn druk bezig met de voorbereidingen om u een leuke avond te bezorgen. Op diverse plekken zult u worden voorzien van hapjes, drankjes, muziek, aanbiedingen en nog meer. Laat u dus lekker verrassen.

Start Decemberactie
Vanaf vrijdag gaat ook de decemberactie van start. Een verlotingsactie met leuke prijzen. Want wat denkt u van een wasmachine, een overnachting in de safaritent op de RCN, een reischeque of
waardebonnen van een van de vele ondernemers uit het centrum? Bij aankoop vanaf € 7,50 bij de deelnemende winkeliers en horeca ontvangt u al een lot. De actie loopt tot en met 31
december. Via de facebookpagina en de website www.winkelhaven.nl blijft u op de hoogte van de prijzen en de prijsuitreiking. Op vrijdagavond zullen er direct al een aantal prijzen worden
verloot. Zo maakt u vrijdag kans op een aantal cadeaubonnen, onder aandere voor vuurwerk en nog een aantal andere leuke prijzen.

Zaterdag 1 december: Pietenspektakel
Is de koopavond voor de kleintjes misschien toch een beetje te laat? Geen probleem, op zaterdagmiddag verzorgen de Pieten van Pieten on Tour een waar Pietenspektakel. Om 12.30 en 13.15 kunnen de kinderen dansen met de Pieten. Ook de dansers van Amy’s dansstudio zijn aanwezig. De Ecotrein rijdt door het dorp. In het Pietenhuis kunnen pepernoten worden gebakken.
Met de koopavond, het Pietenspektakel, het Pietenhuis, Winterworld en het Kerstfestijn is er komende periode weer van alles te beleven in het centrum.

Vrijdag 30 november: Zeewolde winkelhaven Pakt uit!
Advertentie