Zeewolde

Workshop “Meer rust in hoofd en lijf” bij Toon Hermanshuis Zeewolde

Als je in je leven geraakt wordt door kanker, bij jezelf of bij een naaste, kan je leven plots op z’n kop staan. Zou het niet fijn zijn als je, ondanks alles wat er speelt, meer rust in je hoofd en in je lichaam zou kunnen ervaren?

Wil jij minder stress en meer ontspanning voelen? In een workshop, in een kleine groep van maximaal 4 deelnemers, maak je kennis met EFT (Emotional Freedom Techniques). De workshop wordt gegeven door Leonie Leferink. Leonie is coach en EFT (Emotional Freedom Techniques) expert en eigenaar van Solvita Coaching. Een datum voor de workshop wordt in overleg met de deelnemers gepland.

Logo Toon Hermanshuis en foto van de ingang op Mazerhard 37

Aanmelden

Wil je meedoen aan de workshop? Meld je uiterlijk 4 april aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een datumplanner volgt daarna. Kosten workshop: € 5,00.

Heb je inhoudelijke vragen over de workshop? Neem dan rechtstreeks contact op met Leonie Leferink via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-24196343.

Advertentie