Loading...

Ambachtsmarkt Zeewolde
Zeewolde heeft genoeg ambachten in huis
26 oktober organiseert Winkelhaven Zeewolde een ambachtsmarkt.
Een aantal winkeliers zal dan het ambacht waar zij zich dagelijks mee bezighouden tonen. Denk bijvoorbeeld aan fietsen repareren, brood of koekjes maken. Maar ook klokken maken kan tot de mogelijkheden behoren.
Niet alleen centrumondernemers doen hier aan mee, maar ook andere ondernemers die hun vak verstaan. Denk bijvoorbeeld aan de Kleine Distilleerderij met drank distilleren, zalm roken, naaimachines repareren of quilten.
Nog niet aangemeld om deel te nemen aan de ambachtsmarkt, maar u vindt wel dat u er tussen hoort te staan? Pak dan nog snel uw kans!
Neem dan contact op met Wenda Westerhuis: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06 41127125
Zij kan u namens de organiserende ondernemers uit het centrum informeren over de mogelijkheden.
Het is mogelijk om een kraam te huren voor € 25,00 ex BTW.
Heeft u een kwetsbare ambacht die binnen uitgevoerd moet worden kan dit in de Open Haven. Ook dit kost € 25,00 voor een plek.
Doel van de ambachtsmarkt is om uw vak te tonen en hier een beleving bij te geven. Uiteraard is het mogelijk om daarnaast een stukje verkoop uit te voeren.

*Foto: Jos Oostendorp