Zeewolde

Zeewolde stelt ervaren evenementencoördinator aan

Atie Edink is aangesteld als projectleider voor het organiseren van de festiviteiten rondom de veertigste verjaardag van Zeewolde. De gemeente viert volgend jaar dit jubileum en wil daar een heus feestjaar van maken. Om alle binnenkomende ideeën en de resultaten van verschillende brainstormsessies te ordenen en het programma voor 40 jaar Zeewolde samen te stellen, is met ingang van 1 juni een projectleider aangesteld

“Vanaf 1 juni heb ik een nieuwe baan”, meldt Edink, de huidige evenementencoördinator van de gemeente Urk, zelf op LinkedIn, “en wat voor één: projectleider 40 jaar Zeewolde. Met als credo ‘Voor Zeewolde, met Zeewolde’. Heel veel zin in.”

Zeewolde stelt ervaren evenementencoördinator aan

De afgelopen vier jaar heeft Edink “heel prettig” op Urk gewerkt. “Ik heb er fijne contacten opgedaan met organisatoren van evenementen, de mensen op Urk en ook de collega's. Samen hebben we meer structuur en veiligheid in evenementen aangebracht. Urk is bijzonder en ik ben blij dat ik vier jaar daar heb mogen werken.”

“Als ik aan Urk denk dan is het net als Hotel California van de Eagles”, zegt Edink. “Je kunt Urk uitrijden, maar nooit verlaten!” Dat doet hij nu wel. “Urk, dank je wel; Zeewolde, ik heb er zin in.”

Edink was eerder evenementencoördinator van de gemeente Kampen en interim-evenementencoördinator van de gemeente Noordoostpolder. (foto: Omroep Flevoland)

Advertentie