Zeewolde

Zeewolde Wenst laat dromen uitkomen

Heb jij iemand in je naaste omgeving die het verdient om eens in het zonnetje gezet te worden? Dat kan in het nieuwe programma Zeewolde Wenst. De Lokale Omroep Zeewolde nodigt jou uit om een wens in te dienen voor een ander en wie weet gaat deze binnen afzienbare tijd wel in vervulling.

“Mensen die een wens hebben voor een ander kunnen zich via de website www.lokaleomroepzeewolde.nl/zeewoldewenst opgeven”, legt presentatrice Ruby Pahladsingh uit. “Voor 5 maart kun je daar je wens invullen en de reden aangeven waarom. Ken jij iemand die het echt verdient om bijvoorbeeld eens een fotoshoot of een dag ontspanning aangeboden te krijgen, kun je dat aan ons doorgeven en dan kijken wij of we het rond kunnen breien.”

Zeewolde Wenst laat dromen uitkomen

Pahladsingh geeft aan dat er uiteindelijk een aantal wensen zal worden uitgepikt. “Vervolgens kom ik samen met cameraman Herman van Bijsteren bij de mensen langs voor het verhaal erachter en uiteraard filmen we dan ook op het moment dat de wens daadwerkelijk in vervulling gaat.” De enige voorwaarde is dat degene voor wie de wens is, woonachtig moet zijn in Zeewolde.

Advertentie