Zeewolde

Zeewolde Zakelijk sponsort Lions Haringparty voor drie jaar

Lionsclub Zeewolde heeft tijdens haar recente vergadering op 21 maart een bijzonder moment beleefd met de ondertekening van een 3-jarige sponsorovereenkomst voor de Lions Haringparty, waarbij Zeewolde Zakelijk haar steun toezegt als exclusief hoofdsponsor van het evenement.

In aanwezigheid van wethouder Economie, Helmut Hermans en vestigingsadviseur van Zeewolde Zakelijk, Hans Polet, werd de overeenkomst officieel bezegeld. De langlopende steun van Zeewolde Zakelijk onderstreept het belang van de Lions Haringparty, die al voor de 11e keer door deze serviceclub wordt georganiseerd.

De Lions Haringparty is uitgegroeid tot het voornaamste netwerk- en fundraisingsevenement van Zeewolde. Met trots presenteren de Lions deze gebeurtenis als een combinatie van zakelijk succes en maatschappelijk engagement.

foto Ronald Waars v.l.n.r. Hans Polet - Zeewolde Zakelijk, Helmut Hermans - Wethouder, Jan Willem Torken - voorzitter Lionsclub Zeewolde

Lion organisator René Steunenberg formuleert het als volgt, 'Zeewolde Zakelijk en de Lions staan met de organisatie van de Haringparty twee doelen voor ogen, het creëren van een ideale gelegenheid voor het Zeewoldense bedrijfsleven om, onder het genot van een heerlijk buffet, nieuwe contacten te leggen en het glas te heffen met bestaande relaties.

Daarnaast, en niet onbelangrijk, streven wij ernaar om met de veiling van het haringvaatje en diverse bijzondere kavels de aanwezige bedrijven aan te moedigen hun sociale betrokkenheid te tonen door gul te doneren voor het goede doel. We gaan ervoor om het succes van vorig jaar,
waarbij € 18.000 werd opgehaald, te evenaren of zelfs te overtreffen’, aldus Steunenberg.

Dit jaar staan de goede doelen, de aanschaf van een Duo-fiets voor de cliënten van Stichting Philadelphia en de renovatie van de Groene Schuur voor Zeewoldense jongeren in de schijnwerpers.

De Haringparty Zeewolde zal plaatsvinden op donderdag 20 juni in restaurant theater en congrescentrum The Lux.
Voor verdere informatie en inschrijvingen kunt u terecht op www.haringpartyzeewolde.nl.

Advertentie