Zeewolde

Eerbetoon aan Toon Hermans bij ZeewoldeLIVE

Op 10 oktober start het theaterseizoen van ZeewoldeLIVE met ‘Toon Hermans - Ik zal altijd van je houden'. Een prachtige en ontroerende hommage aan Toon Hermans door zijn zoon Maurice.

De voorstelling is een mix van kleinkunst en musical. Centraal staat het leven van Toon, vertelt door zijn zoon Maurice. Mooie gedichtjes en grappige anekdotes uit zijn leven worden ten gehore gebracht. De muzikale begeleiding is in handen van Harrie Herfst (piano), Marco van Os (bas/contrabas) en Arno van Nieuwenhuijze (drums). De voorstelling eindigt met het bekende lied van Toon 'Altijd zal ik van je houden'.

ZeewoldeLIVE brengt eerbetoon aan Toon Hermans

ZeewoldeLIVE houdt rekening met de coronamaatregelen zoals geadviseerd door het RIVM. Het aantal bezoekers dat in het theater van de The Lux kan genieten van de voorstelling is daardoor veel minder dan gebruikelijk. Om iedereen in de gelegenheid te stellen om mee te genieten wordt de voorstelling gestreamd naar de Open Haven en De Verbeelding. Op deze locaties kunnen bezoekers via een groot scherm de voorstelling zien en beluisteren.

De voorstelling ‘Toon Hermans’ wordt mede mogelijk gemaakt door Rotaryclub Zeewolde en stichting Puur Zeewolde.

Tickets voor de voorstelling zijn hier verkrijgbaar.

Advertentie