Zeewolde

Zes fietsen voor het goede doel

De Zingende Dames zijn blij te kunnen melden dat er in totaal zes fietsen geschonken kunnen worden aan de Zeewolder projecten Zij aan Zij en Vast & Verder. Met hun lichtpuntjestour hebben zij liefst € 2.250,- opgehaald; goed voor twee volledig nieuwe en twee gerestaureerde fietsen, die, samen met de twee spontaan gekregen tweedehands fietsen, naar de goede doelen gaan.

Eind vorig jaar zijn negen zingende dames langs aangegeven adressen getrokken om daar een mini-concert te geven. Het was een groot succes. “Wij kijken met grote dankbaarheid terug op onze lichtpuntjestour”, laat de organisatie weten op Facebook. “Zo fijn dat we dit hebben kunnen doen, dat we zoveel mensen (inclusief onszelf) blij hebben kunnen maken. Dank aan iedereen!”

Zes fietsen voor het goede doel

Deze week hebben de Zingende Dames het eindresultaat bekend kunnen maken. “Tadaaaaa, het resultaat van onze lichtpuntjestour: zes fietsen in totaal!!!” Deze worden geschonken aan Zij aan Zij en Vast & Verder’, twee projecten in Zeewolde van het Leger des Heils, gericht op jonge vrouwen en moeders.

Advertentie