Politiek

ChristenUnie start haar campagne met 28 enthousiaste Zeewoldenaren

De ChristenUnie gaat de verkiezingen in met achtentwintig mannen en vrouwen in de leeftijd van 18 tot 80 jaar en met diverse achtergronden. Zij gaan er samen
voor in Zeewolde met als thema: ‘Samen recht doen’.

Bekenden op de lijst zijn natuurlijk lijsttrekker Tamara Baas en Erik van de Beld. Voor de verkiezingen in maart 2022 hebben diverse mensen laten weten de ChristenUnie
actief te willen steunen door op de kieslijst te staan, zoals: Gerard den Bakker, Rochelle de Buck, Klaas Timmerman, Femke van Wijk, Bert Kamsteeg en Xiong Vosslamber. Mooi is, dat er qua leeftijd een brede vertegenwoordiging terug te zien is.

ChristenUnie trapt haar campagne af met achtentwintig enthousiaste Zeewoldenaren

Hieronder een aantal van hen aan het woord over hun keuze voor de ChristenUnie.

Waarom de ChristenUnie?

Gerard den Bakker (38 jaar): “ChristenUnie sluit aan bij wat ik belangrijk vind. De balans tussen ethiek en politiek, het opkomen voor kwetsbaren in de samenleving en de wijze waarop christelijke waarden uitgedragen worden spreken mij enorm aan.”

Magdaleen van der Bijl (74 jaar): “Een samenleving waar recht en gerechtigheid hoog in het vaandel staan, met de leefregels die ons in de Bijbel worden voorgehouden, dat is de samenleving waar de ChristenUnie voor staat en dat is waar ik warm van word.”

Jacco Petersen (18 jaar): "Het geloof overbrengen in de politiek en daardoor in de samenleving vind ik belangrijk. Daarnaast hoop ik op deze manier jongeren te stimuleren bewust te gaan stemmen. Stemmen voor wat je belangrijk vindt.”

Zie hier de gehele kandidatenlijst in PDF

Deel dit bericht via socialemedia of WhatsApp
Advertentie