Politiek

Gemeenteraadsverkiezingen: Kom stemmen!

Op woensdag 16 maart is de verkiezing van de gemeenteraad. Via de gemeentepagina roept de gemeente op om te komen stemmen op de partij van uw keuze en bepaal mee wat er de komende jaren in Zeewolde gebeurt. Uiterlijk 2 maart ontvangt u uw stempas.

Vervroegd stemmen op maandag 14 maart en dinsdag 15 maart

Met uw stempas kunt u op woensdag 16 maart in één van de 10 stembureaus in Zeewolde stemmen. Wilt of kunt u niet stemmen op woensdag 16 maart? Op maandag 14 maart en dinsdag 15 maart zijn er 3 stembureaus open voor vervroegd stemmen:

Gemeenteraadsverkiezingen: Kom stemmen!

• Het Kruispunt (in de Polderwijk);
• Open Haven (in het centrum);
• De Schuilhof (in Zeewolde-Zuid).
Door ook op maandag en dinsdag een aantal stembureaus te openen, hopen we de drukte in de stembureaus te spreiden. De stembureaus zijn open van 7.30 tot 21.00 uur. Neem uw stempas en een geldig identiteitsbewijs mee.

Kandidatenlijsten vastgesteld

Het centraal stembureau heeft op 4 februari de kandidatenlijsten van de partijen vastgesteld. Er zijn geen bezwaren ingediend en dat betekent
dat de kandidatenlijsten nu definitief zijn. Wilt u weten op wie u kunt stemmen? Kijk dan op www.zeewolde.nl/verkiezingen. Een overzicht
met de kandidatenlijsten wordt uiterlijk 14 maart huis aan huis bezorgd.

Iemand anders voor u laten stemmen

Heeft u coronaklachten of wilt of kunt u niet zelf stemmen? Dan kunt u een andere kiezer machtigen om voor u te stemmen. Kijk voor meer informatie op: www.zeewolde.nl/volmacht.

Advertentie