Politiek

Stel je vragen voor het lijsttrekkersdebat

Weet je nog niet op wie je bij de komende gemeenteraadsverkiezingen je stem moet uitbrengen, wil je de hoofdstandpunten van alle plaatselijke politieke partijen nog één keer op een rijtje gezet zien worden of heb je prangende vragen aan één van de lijsttrekkers dan doe je er goed aan om op donderdag 10 maart af te stemmen op de Lokale Omroep Zeewolde voor het lijsttrekkersdebat.

In The Lux zullen de lijsttrekkers van de zes partijen met elkaar in debat gaan over uiteenlopende thema’s én kunnen belangstellenden hun prangende vragen afvuren op de lijsttrekkers. Het lijsttrekkersdebat wordt georganiseerd door Verenigd bedrijfsleven Zeewolde in samenwerking met de Lokale Omroep Zeewolde en Zeewolde Actueel.

Stel je vragen voor het lijsttrekkersdebat

In tegenstelling tot de edities in 2014 en 2018 is er ditmaal gekozen voor een live-uitzending, vertelt Wim van den Noort, voorzitter van Verenigd bedrijfsleven Zeewolde, in het radioprogramma Zeewolde Kiest. “Alles is erop gericht om mensen naar de televisie te laten kijken, zodat de lijsttrekkers ze echt iets mee kunnen geven als stemadvies.” De uitzending, gepresenteerd door Martine Kruider en Robert Weij, is op donderdagavond 10 maart live te volgen op de kabelkrant en op internet.

Inwoners die met brandende vragen zitten, kunnen deze van tevoren indienen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Luister hier het interview met Wim van den Noort, voorzitter van Verenigd bedrijfsleven Zeewolde.

 

Deel dit bericht via socialemedia of WhatsApp
Advertentie