Politiek

Wibe Sierksma in gemeenteraad voor D66 Zeewolde

Na een jaar zich vol in te hebben gezet als fractievoorzitter, moet Robin Visker vanwege persoonlijke omstandigheden zich terugtrekken uit de fractie van D66.

Wibe Sierksma in gemeenteraad voor D66 Zeewolde

Wenda Westerhuis zal de functie als fractievoorzitter overnemen. Zij zal Wibe Sierksma als raadslid in de fractie aan haar zijde krijgen. De heer Sierksma heeft ook in de vorige periode deelgenomen als raadslid en stond als 4e op de kieslijst. Met veel enthousiasme zal hij de komende periode zich in gaan inzetten zoals wij dit ook in de vorige periode hebben kunnen zien.
“Het is jammer dat Robin en ik niet samen de periode kunnen afmaken, maar er is alle begrip voor de omstandigheden van Robin en het is voor hem en zijn gezin de beste keuze. Het is fijn dat Wibe weer kan aansluiten waarbij we weer gebruik kunnen maken van zijn ervaring” aldus Wenda Westerhuis.

Ook het bestuur is blij dat er zo snel een opvolger is opgestaan. “Robin heeft fantastisch werk verzet het afgelopen jaar. We weten dat hij zeker nog niet weg is, maar voor nu zijn we erg blij met Wibe en hebben al het vertrouwen in deze fractiesamenstelling dat zij de partij D66 Zeewolde weer uitstekend kunnen vertegenwoordigen.”

Wibe Sierksma zal in de volgende raadsvergadering beëdigd worden, waarbij Robin Visker dan officieel afscheid neemt van de raad.

Deel dit bericht via socialemedia of WhatsApp
Advertentie