Loading...

afsluiting N302 Larserweg: omleidingen voor verkeer richting Lelystad
Afsluiting N302 Larserweg: omleidingen voor verkeer richting Lelystad
Van 12 tot en met 15 augustus wordt gewerkt rondom de op- en afritten A6 Lelystad. Dit heeft omleidingen voor het wegverkeer richting Lelystad tot gevolg.

Planning

Van maandag 12 augustus 02.00 uur tot donderdag 15 augustus 06.00 uur wordt gewerkt van industrieterrein Larserpoort tot de brug over de Lage Vaart. Hierbij is de rijbaan richting Lelystad dicht. Verkeer vanuit Harderwijk in de richting van Lelystad wordt de A6 richting Emmeloord op geleid om via A6 afrit 11 Lelystad Noord te rijden. Ook verkeer op de A6 vanuit Almere kan geen gebruik maken van afrit Lelystad en wordt doorgestuurd naar afrit Lelystad Noord. De extra reistijd bedraagt zo’n 20 minuten. Verkeer in de richting van Harderwijk (uit Lelystad en vanaf A6 Emmeloord) ondervindt geen hinder.

In verband met werkzaamheden aan de kruising van de Larserweg met het Larserplein zijn KFC, MacDonalds, het casino en industrieterrein Zuiderpark niet bereikbaar op 12/13 augustus en 13/14 augustus van 20.00 tot 06.00 uur en donderdag 15 augustus van 02.00 tot 06.00 uur.

Werkzaamheden

De N302 Larserweg is sinds 1 juli jl. in onderhoud. De weg wordt voorzien van nieuw asfalt. De werkzaamheden zijn begonnen ter hoogte van de Gooiseweg. In acht weken tijd wordt richting de bebouwde kom van Lelystad gewerkt. De werkzaamheden zijn tot op heden voorspoedig verlopen.

Na het onderhoud kan de Larserweg weer zo’n 15 jaar mee. Op flevowegen.nl is alle informatie per fase na te lezen.