Regionieuws

Bestuurder Aukje Reinders vertrekt bij Coloriet

Aukje Reinders vertrekt met ingang van 1 januari 2023 als voorzitter van de Raad van Bestuur van Coloriet. Zij is sinds 1 juli 2015 bestuursvoorzitter van de zorgorganisatie, die zorg, behandeling en ondersteuning biedt aan ouderen in Dronten, Lelystad en Zeewolde.

Aukje Reinders is voor Coloriet een kundige en betrokken bestuurder die gemist zal worden, zegt Herbert Griffioen, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Coloriet. “Aukje heeft zich op professionele, energieke en bevlogen wijze ingezet voor onze organisatie en heeft daarmee aan het roer gestaan van de verdere ontwikkeling van Coloriet. Onder haar leiding is de strategische koers tot 2025 tot stand gekomen. Ook heeft ze meegebouwd aan de samenwerking met Woonzorg Flevoland. Wij zijn haar, mede namens de ouderen en hun families in onze regio, zeer dankbaar voor haar inspanningen.”

Bestuurder Aukje Reinders vertrekt bij Coloriet

Na ruim zeven jaar heeft Aukje Reinders bij de Raad van Commissarissen aangegeven dat met het bereiken van bovengenoemde mijlpalen voor haar het moment is aangebroken om een nieuwe stap te zetten in haar loopbaan. “Ik heb me met veel plezier en toewijding ingezet voor Coloriet, voor alle zorgprofessionals, vrijwilligers, bewoners en cliënten in de wijkzorg en woonzorglocaties”, aldus Aukje Reinders. “Dit heb ik kunnen doen dankzij de samenwerking met allen binnen én buiten Coloriet. Die samenwerking is goud waard omdat wij met elkaar altijd onze missie ‘Samen kleur geven aan het waardevolle leven van onze bewoners en cliënten’ centraal stellen. Het zijn onze bewoners en cliënten, voor wie wij het allemaal doen.”

De komende periode zal de Raad van Commissarissen de werving van een nieuwe voorzitter van de Raad van Bestuur als opvolger van Aukje Reinders in gang zetten.

Advertentie