Loading...

Creoserver verhuist naar Zwolle
Creoserver verhuist naar Zwolle

Wij zijn uit ons jasje gegroeid. Een positieve ontwikkeling, daar onze klanten onze diensten, service en refurbish producten meer dan waarderen. Door deze groei heeft Creoserver meer ruimte nodig en daarom gaan wij verhuizen! Vanaf 1 september zal Creoserver zijn gevestigd op de Paxtonstraat 3F in Zwolle.

Het bedrijf is gespecialiseerd in refurbished/renew en tevens nieuwe IT-hardware. Creoserver ziet het als hun missie om voortdurend een betaalbare oplossing te kunnen leveren voor uw behoeften op het gebied van IT. U kunt hierbij onder andere denken aan servers en workstations, maar ook aan laptops, notebooks en onderdelen daarvan.

De verhuizing naar Zwolle is een nieuwe stap in de groei van onze organisatie. Deze verhuizing geeft ons meer mogelijkheden en kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Naast onze webshop bent u vanaf 1 september van harte welkom in onze nieuwe winkel voor persoonlijk advies, gericht op uw specifieke situatie.

Naast de winkel breidt Creoserver ook haar diensten uit met een customer service center. Hier kunt u terecht voor vragen en ondersteuning na aankoop, maar ook voor eventuele reparaties en advies.

Contact gegevens:
Showroom adres: Paxtonstraat 3F, 8013 RP Zwolle ( 10.00 - 18.00 )
Telefoonnummer: +31 (0) 85 864 0777 ( 10.00 - 18.00 )
E-mailadres: info @ creoserver.com
Website: www.creoserver.com