Regionieuws

Economic Board Flevoland houdt op 6 april tweede editie De Staat van Flevoland

Economic Board Flevoland organiseert op donderdag 6 april de tweede editie van het evenement De Staat van Flevoland. ‘Een interactief en inspirerend event met workshops om samen aan de slag gaan. Netwerk, denk en doe mee!’, aldus voorzitter Femke Rientsma.

De Staat van Flevoland is een kennis- en inspiratie evenement voor ondernemers en bestuurders en vindt plaats in Aviodrome, Lelystad. Er staan boeiende sprekers en workshops op het programma.

Senior-onderzoeker Friso de Vor van Hogeschool Windesheim deelt verrassende bevindingen uit de eerste editie van de Flevoland Monitor, waarin hij de economische situatie van Flevoland beschrijft. In een interactief panelgesprek onder leiding van Marco Smit, directeur Horizon Flevoland, bespreken de panelleden de laatste cijfers en feiten.

Panel van Economic Board in een studio in het Aviodrome, 1dame en 2 heren achter een tafel
Foto: De Staat van Flevoland

Tijdens de kennis- en werksessies komen actuele thema’s aan bod: waterstofeconomie, personeelsuitdagingen en de regionale lobbykracht in Flevoland. De inspiratiesessies staan in het teken van prachtige Flevolandse initiatieven. Inspirerende sprekers delen hun Flevolandse ervaringen.

Femke Rientsma: ‘We organiseren het programma samen met onze externe partners: bedrijven, kennispartners en overheden. Hetzelfde geldt voor alle sprekers op het plenaire podium. Ons doel is dat alle aanwezigen na afloop een actueel beeld hebben over de staat van de Flevolandse economie, geïnspireerd zijn geraakt en nieuwe contacten hebben opgedaan.’

De Staat van Flevoland is op donderdag 6 april van 14.00 tot 18.00 uur in luchtvaartmuseum Aviodrome in Lelystad. De organisatie is in handen van Economic Board Flevoland. Het is een gezamenlijk initiatief van ondernemers, onderwijsinstellingen en overheden in Flevoland. Economic Board Flevoland zet zich in voor ondernemerschap en economische groei in Flevoland.

Voor meer informatie & aanmelden: https://destaatvanflevoland.nl/2de-editie/

 

Advertentie