Regionieuws

Flevopenningen Haringparty gaat niet door

De Stichting Flevopenningen heeft bekend gemaakt dat wegens de uitbraak van het Coronavirus COVID-19 de jaarlijkse Haringparty is afgelast. Het netwerkevenement is verzet naar dit najaar. De populaire Flevopenning Haringparty - die ieder jaar vele honderden bezoekers trekt - zou op vrijdag 26 juni op de Bataviawerf in Lelystad worden gehouden.

Thema: Banenafspraak
De provinciebrede haringparty wordt sinds 2016 georganiseerd, telkens als vervolg op het Flevopenningen Gala. Het jaarlijkse podium voor ondernemers, werkgevers, politici en bestuurders uit Flevoland, wordt altijd zeer druk bezocht. Het centrale thema van de Haringparty is de Banenafspraak, die tot doel heeft om in een inclusieve arbeidsmarkt meer mensen met een arbeidsbeperking aan de slag te krijgen. Ook de vijfde editie van de Haringparty zou in het teken staan van de inclusieve arbeidsmarkt, die wegens de Coronacrisis onder druk is komen te staan.

Haringparty Flevopenningen

Netwerkbijeenkomst nu in najaar
“Het is spijtig dat we de jaarlijkse Haringparty moeten afgelasten”, zegt Flevopenningen voorzitter Tom Lansink. “Maar aandacht van werkgevers voor het bieden van werk aan kwetsbare mensen blijft belangrijk . Daarom zal zo mogelijk dit najaar de netwerkbijeenkomst alsnog gehouden worden als moment van Flevolandse verbondenheid na een zware periode voor een ieder. We willen samen met collega ondernemers de blik positief vooruit richten en samen de kop ervoor en de schouders zetten onder: op naar een nieuwe kansrijke toekomst!”

Bron: Flevopenningen/EZ Press

Advertentie