Regionieuws

Gelukkige Drontenaar wint energiezuinig apparaat

December was feestmaand bij het Energieloket Dronten. De hele maand stond in het thema van het Prijzenfestival. Familie Ramautar uit Dronten is de gelukkige winnaar en namen hun prijs in ontvangst van wethouder Ton van Amerongen, quote: Mijn keuken verdient een energiezuinig apparaat, omdat: mijn oude droger aan vervanging toe is en ik met een nieuwe kan bijdragen aan het milieu.

Energiezuinige prijzen

Drontenaren die meededen aan het Prijzenfestival in december, maakten kans op een energiezuinig apparaat of droogmolen, aangeboden door het Energieloket Dronten in samenwerking met de Gemeente. Alles stond in het kader van aandacht voor een aardgasvrije leefomgeving en het creëren van bewustzijn over duurzame alternatieven. Zo is een energiezuinig apparaat een goed alternatief voor een exemplaar op gas en ook voor een minder zuinige variant. Het draagt bij aan een beter milieu- en leefomgeving.

Gebruik Energie Slim 

Gemeente Dronten en het Energieloket Dronten helpen u bij het nemen van energiebesparende maatregelen in huis. Energieloket Dronten helpt u bij het maken van een stappenplan om uw woning energiezuiniger te maken. 

 Meer info: www.energieloketflevoland/gemeente/dronten

Advertentie