Regionieuws

Gloednieuwe Albert Heijn Oosterwold feestelijk geopend

Inwoners van Oosterwold, gelegen tussen Almere Hout en Zeewolde, kunnen voortaan terecht bij een Albert Heijn in hun eigen buurt.

Vandaag is deze nieuwe winkel van de ondernemersfamilie Bun opengegaan. Op zo’n 1.800 vierkante meter vinden klanten een groot en gevarieerd assortiment met heel veel verse producten. Er zijn 10 zelfscankassa’s en een ruim parkeerterrein. Supermarktmanager Dennis Stam: "De opening was een vrolijk feest, met lekkere muziek, heerlijke proeverijen en blije klanten."

In winkelcentrum Oosterwold, ook een project van franchisenemer Bun, openen naast Albert Heijn binnenkort nog zeven andere winkels. "Uiteraard wordt de officiële opening van het winkelcentrum uitgebreid gevierd. In onze Albert Heijn zal het dan ook extra feestelijk zijn. Zodra we weten wanneer dat is, melden we dat direct op onze Facebook en Instragram", aldus de supermarktmanager.

Gloednieuwe Albert Heijn Oosterwold feestelijk geopend
Officiële opening Albert Heijn Oosterwold, 12 april 2022. Foto - Albert Heijn, Yasmin Hargreaves

Albert Heijn aan Margaret Cavendishweg 95 in Almere Oosterwold is open op maandag tot en met zondag van 8:00 tot 22:00 uur. De winkel beschikt over ruime parkeergelegenheid; parkeren is gratis.

Advertentie