Regionieuws

Gratis Energie-Bespaar-Tas: NU ophalen!

Woont u in de gemeente Lelystad, Dronten, Zeewolde of Urk? Dan hebben we een mooie actie voor u: reserveer uw gratis ‘energie bespaar tas’. Met de inhoud kunt u zelf zorgen voor een warme en comfortabele woning. U kunt het zelf doen, er is geen specialist voor nodig. U kunt de tas ophalen bij een van onze lokale winkels. Verzeker uzelf alvast van de energie bespaar tas en reserveer deze via: www.energieloketflevoland.nl/acties.
Wees er snel bij want op is op!


Voor bewoners uit Lelystad, Dronten, Urk en Zeewolde ligt een tas klaar met superhandige energie bespaar goodies. Denk hierbij aan radiatorfolie, tochtstrips, brievenbusborstel of LED verlichting. In iedere gemeente is de samenstelling van de tas weer anders. Deze actie is voor woningeigenaren en huurders (zolang de voorraad strekt).

Bespaar goodiebag NMF


Onafhankelijk advies

Wilt u meer informatie over besparen of opwekken van duurzame energie? Wij helpen u graag. U kunt ons bereiken via de chat, mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en telefoon (0320-252004).

Wilt u op de hoogte blijven van het energienieuws en andere zaken? Meld u zich dan aan voor de nieuwsbrief of volg het Energieloket Flevoland op Facebook en Twitter.

Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag.
Energieloket Flevoland helpt!

Advertentie