Regionieuws

Renovatie Elburgerbrug een week eerder klaar

De renovatiewerkzaamheden aan de Elburgerbrug verlopen zo voorspoedig dat de werkzaamheden eerder afgerond kunnen worden dan gepland. Dit betekent dat de weg over de brug (N309) vanaf vrijdagmiddag 16 april 16.00 uur weer volledig wordt vrijgegeven voor het verkeer. De volledige afsluiting, die het komende weekend nog gepland stond, komt hiermee te vervallen. En vanaf volgende week is er ook geen halve rijbaanafsluiting meer nodig. Hiermee is de verkeershinder op de verbindingsroute van Elburg naar de Flevopolder en vice versa een week eerder opgelost.

Scheepvaart

Voor de scheepvaart hoger dan 5.50 m geldt het komend weekend nog steeds dat er alleen een doorvaart mogelijk is om 11.00 uur.

Renovatie Elburgerbrug een week eerder klaar

In het weekend wordt tussen 11.00 en 12.00 uur vanuit de bediencentrale in Lelystad de brug nog getest. Wanneer deze test van het bediensysteem In het weekend goed verloopt, dan kan de brug vanaf maandag 19 april weer volgens de normale bedientijden worden geopend.

Actuele informatie
In de BouwApp staat actuele informatie over de werkzaamheden aan de Elburgerbrug. De BouwApp kan gratis worden gedownload via de App store of de Google Play store.b

Advertentie