Ruimere openingstijden Afhaalbieb

Tijdens de lockdown is het mogelijk om boeken of een leespakket te reserveren en op te halen via de AfhaalBieb. De afgelopen maand is er onder gebruikers en niet-gebruikers van de AfhaalBieb een enquête gehouden met de vraag hoe FlevoMeer Bibliotheek deze service verder kan verbeteren. Een van de punten die naar voren kwam, zijn de openingstijden. Om meer mensen de gelegenheid te geven gebruik te maken van deze service verruimt FlevoMeer Bibliotheek daarom de openingstijden van de AfhaalBieb per 1 maart. De AfhaalBieb is nu geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur. Vanaf 1 maart zijn ze extra open op woensdag van 16.00 tot 17.00 uur en vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.

 

Evaluatie AfhaalBieb

In totaal hebben 940 gebruikers en niet-gebruikers hun mening gegeven over de AfhaalBieb. Gebruikers geven deze service een 8,4! Daar is Flevomeer Bibliotheken trots op, maar ze gaan ook aan de slag met de opmerkingen en verbeterpunten. Zo is het aanvraagformulier aangepast zodat er nu ook ruimte is om een favoriete schrijver of onderwerp door te geven. Ook kan hier aangegeven worden wat liever niet gelezen wordt. Daarnaast verruimen zij de openingstijden van de AfhaalBieb zodat er ook ’s middags en ’s avonds reserveringen of leespakketten opgehaald kunnen worden. Op deze manier hopen ze dat nog meer mensen gebruik gaan maken van de AfhaalBieb en dat de leespakketten nog beter aansluiten op ieders wensen. De nieuwe openingstijden zijn te vinden op www.flevomeerbibliotheek.nl. Liever een aanvraag doen via de telefoon? Bel dan van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur naar Bel de Bieb op nummer 088 008 0700.

Haal de Bieb in huis

Naast de AfhaalBieb is FlevoMeer Bibliotheek ook online geopend. Op www.flevomeerbibliotheek.nl vind je leuke thuisblijftips, gratis trainingen en cursussen, ruim 37.000 e-books en luisterboeken, digitale prentenboeken en online oefenprogramma’s. Zo haal je de Bieb gewoon in huis.

Advertentie