Sport

11 november 2e LOKO loop

Een serie van vier mooie zondagochtend loopjes langs de randmeren en door de bossen van Zeewolde. Zondag 11 november gaat alweer de 2e LOKO loop van start.

'Zowel de recreatieve als de meer competitieve loper komt aan zijn trekken.', vertelt commissie-voorzitter Jelmer de Jong. 'Waar de één aast op een snellere tijd, is het anderen vooral te doen om het gezellige zondag-loopje. Beiden mogen er zijn!' De startlocatie is gesitueerd bij de RCN camping, waarbij de route via het bos en de kunstbaan over de dijk terugvoert.

Meerdere afstanden

Deelnemers hebben de keuze uit een 10 of 5km afstand, waarbij voor de jeugd een afwisselend crossparcours wordt uitgezet van 1 en 2,5 km. De LOKO loopcompetitie vindt plaats op iedere tweede zondag van de maanden oktober, november, januari en februari. Er kan worden ingeschreven voor de hele competitie of voor losse wedstrijden. Doet men mee aan drie wedstrijden of meer dan dingt men mee voor een plaats in het eindklassement. Voor jeugd is er ook voor de losse wedstrijden een prijsuitreiking. Kijk voor meer informatie en inschrijving op www.zeewolde-atletiek.nl


Foto: Archieffoto, gemaakt door Diana van der Es

Archieffoto, gemaakt door Diana van der Es
Advertentie