Sport

4 januari 2023: Sportinstuif voor 55+'ers in Zeewolde

Woensdag 4 januari  2023 organiseren de buurtsportcoaches vanuit Sport en Cultuur Zeewolde dé sportinstuif voor 55+'ers in Zeewolde. Een sportieve ochtend  in sportcomplex het Baken waarbij u kennis kunt maken met verschillende sporten en verenigingen. Deze ochtend staat in het teken van ontmoeten, bewegen en ontdekken.

Het sportcafé is geopend en  de koffie staat voor u klaar, er is vrije inloop van 9.30 -11.30u. In de sporthal zullen verschillende verenigingen in de praktijk laten zien wat voor aanbod zij hebben voor u. U kunt hier zelf ook aan deelnemen tijdens een clinic. Bijvoorbeeld walking football, hockey of een conditie training 55+. Ook het zwembad het Baken zal zich presenteren en u kunt deelnemen aan een proefles actief sportief 55+ in het water om 11.45u.

Deelnemen kan altijd, ongeacht leeftijd of niveau.  Het is fijn als u zaalschoenen en badkleding hiervoor meeneemt.Een mooie kans om sportief het nieuwe jaar in te gaan! Deze ochtend is er vrije inloop voor inwoners van Zeewolde, aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis.

meer informatie vind u op www.sportencultuurzeewolde.nl

4 januari 2023:  Sportinstuif voor 55+'ers in Zeewolde
Advertentie