Sport

April opstartmaand in Kluunpark

Steeds meer activiteiten vinden hun weg in het Kluunpark. De omgeving van de atletiekbaan trekt traditioneel al veel sporters en april staat in het teken van het 'opstarten'. Zoals de cursus wielrennen, georganiseerd door de Triathlonvereniging Zeewolde.

Kluunpark, Atletiekbaan

Vijf weken lang verzamelen op dinsdagavond startende wielrenners vanaf het Kluunpark om hier de fijne kneepjes van de sport te leren. Startende hardlopers kunnen op hun beurt terecht bij de Atletiekvereniging. Op diverse avonden wordt er onder deskundige begeleiding en met gezellige loopmaatjes toegewerkt naar 5km aaneengesloten hardlopen.

Ook start deze maand de Diabetes Challenge. Een wandelproject waarbij deelnemers met diabetes, maar ook 'aandoeningen' als COPD of overgewicht begeleid worden naar een vitale en gezonde leefstijl.
De wielrencursus zit helaas vol, maar zal ongetwijfeld een vervolg gaan krijgen. Voor meer info over de wielrencursus kijkt men op www.tvz-zeewolde.nl. Voor de opstart hardlopen en de diabetes challenge kijkt men op www.zeewolde-atletiek.nl

*Foto: Tim de Kreek

Advertentie