Loading...

AV Zeewolde organiseert ‘de beste van Zeewolde
AV Zeewolde organiseert ‘de beste van Zeewolde'

Wie mag zich na de week van 22 t/m 29 september de beste speerwerper, de beste sprinter, de beste verspringer, hoogspringer of kogelstoter noemen? In het kader van de opening van de atletiekbaan organiseert de Atletiekvereniging op zowel dinsdag 25 als donderdag 27 een instuifwedstrijd. Iedereen kan meedoen, ook als je niet lid bent van een atletiekvereniging.

Je kunt per onderdeel inschrijven en bij sommige onderdelen kun je het zelfs meerdere keren proberen. Op de avond zelf of op de donderdag. Per leeftijdscategorie wordt een eind eindslag gemaakt, waarna de winnaars zich na afloop de beste sprinter, speerwerper, lange afstandloper of kogelstoter van Zeewolde kan noemen. De minimum leeftijd is 12 jaar (geboortejaar 2006). Inschrijven kan vanaf dinsdag 11 september.

Een andere mooie open competitie is de teamestafette op zaterdag 22 september. In teams van maximaal 4 personen loopt men samen totaal 5km. Teamleden lopen om de beurt ronden van 400m. De strijd is niet alleen tegen de teams onderling, maar ook tegen de elektronische haas die op een passende wereldrecordtijd zal meelopen.

Kijk op www.avzeewolde.nl voor meer informatie.