Sport

Clubkampioenschappen moyenne bij Biljartclub Sfinx

Biljartclub Sfinx, die sinds enige tijd een eigen onderkomen heeft aan de Doorsteek 51, organiseerde op zaterdag 18 november haar clubkampioenschappen libre en bandstoten.

Bij ieder van deze disciplines kwamen in een poule van 3 de finalisten van de voorrondes tegen elkaar uit.
Bij het libre-spel werd Arjen Verleum de winnaar met een moyenne van 0,83. Ook bij het bandstoten stond Arjen Verleun in de finale, maar moest de winst laten aan Jan Compagner, spelend met een moyenne van 1,33. De beste speler van de vereniging, Bert Sluijk met in 2023 een moyenne van 2,40 , werd zaterdag door de voorzitter, Johan Scheen, in het zonnetje gezet.

Een man die over biljarttafel leunt om een bal te schieten

Als u wilt weten of de biljartsport iets voor u is of als u misschien deze activiteit weer wilt oppakken: u bent welkom op de dagelijkse competitie-avonden. Ook wordt er vrij gespeeld op maandag-, dinsdag- en vrijdagochtend. Meer informatie kunt u krijgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Alleen, van 27 november tot en met 8 december kunt u in het clubgebouw niet terecht. In die periode worden de drie aanwezige biljarts van een nieuw dek voorzien.
Op de foto’s ziet u de eindstrijd in het libre-spel.

Foto;s: Ruud van Velzen

tn DSC07933tn DSC07934tn DSC07939

Advertentie