Sport

Flevo Fun Run, hardloopcompetitie voor jong en oud

De Flevo Fun Run gaat weer van start op zondag 12 november 2023! Na het succes van vorig seizoen, organiseert de Triathlon Vereniging Zeewolde (TVZ) opnieuw deze hardloopcompetitie voor jong en oud. De Flevo Fun Run is elke tweede zondagochtend van de maanden november, december, januari en februari. Dit jaar is de Flevo Fun Run een 'kring - LOOP - editie'.

De start en finish zijn op de dijk bij brasserie ‘t Wolderwijd van de RCN camping in Zeewolde. De jeugd start om 10.00 uur met 1 of 2 km en om 10.30 uur starten de lopers van de 5 en 10 km. 

Het unieke aan deze competitie is dat je als ouder mee mag rennen met je kind. Ook word je opgenomen in het eindklassement én ontvang je een medaille als je minimaal 3 van de 4 keer meedoet als deelnemer. 

kindje en volwassenen aan het rennen tijdens flevo fun run in Zeewolde
Foto: Triathlon Vereniging Zeewolde

Verder worden er leuke prijzen verloot en is er een fotograaf aanwezig, zodat je thuis nog eens de foto’s terug kunt kijken. Het wordt weer fun!

Kring - LOOP - editie

Iedere deelnemer beleeft plezier aan het sporten. Het is echter niet voor iedereen vanzelfsprekend om goede sportmiddelen aan te kunnen schaffen. Daarom staat er bij de start/finish een kring - LOOP! Dit zijn sportmiddelen zoals sportkleding, sportschoenen én sportaccessoires die door de leden van de TVZ verzameld zijn. En allemaal van goede kwaliteit of zelfs nog nieuw! Ben jij of ken jij iemand die deze spullen goed kan gebruiken en ermee geholpen is? Voel je dan vrij om iets mee te nemen. En heb je zelf nog sportspullen van goede kwaliteit liggen die je niet meer gebruikt? Voor kinderen of volwassenen? Lever ze hier dan in, dan gaan ze een mooi tweede leven tegemoet! 

Inschrijven is eenvoudig

Inschrijven voor de Flevo Fun Run kan eenvoudig via www.inschrijven.nl. Het inschrijfgeld is €4 voor de jeugd en €6 voor volwassenen. Voor-inschrijven kan tot zaterdag 11 november 12:00 uur. Na-inschrijven kan eventueel op de dag zelf nog, maar is een euro duurder. 

Meld je je direct aan voor alle vier de wedstrijden? Dan krijg je korting op het inschrijfgeld. Je betaalt dan €12 voor de hele kidsrun competitie en €20 voor de 5/10 km competitie. 

Advertentie