Sport

Lange afstand wandeltocht

Atletiekvereniging Zeewolde heeft opnieuw een mooie wandeltocht op het programma op het programma staan. Op zaterdag 26 augustus wordt er een rondje Spakenburg gelopen. Naar keuze loopt men 40 of 24km, zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom om aan te sluiten!

Wandeltocht naar Spakenburg

Het vertrek staat gepland om 7.00 uur vanaf het clubhuis van de Atletiekvereniging aan het Kluunpad bij de ijsbaan. De wandeltocht voert via de Stille Kern naar de Nijkerkerbrug alwaar een rustpost is gepland. Terwijl de 24km lopers vanaf dit punt afbuigen terug naar Zeewolde, vervolgen de 40km lopers hun weg naar Spakenburg. Eenmaal aangekomen in Spakenburg brengt de pont van Rederij de Zuidwal de wandelaars naar de overkant, waar ze vanaf jachthaven de Eemhof terug wandelen naar de Nijkerkerbrug. Vanaf de Nijkerkerbrug voert de route via het Erkermederstrand terug naar Zeewolde.

Deelname

Deelname is gratis voor leden van AV Zeewolde, niet leden betalen € 7,50 voor de hele route (40km) of € 5,- voor de halve route (24km). Koffie en thee met een versnapering tijdens de rustpauze is inbegrepen, evenals de overtocht met de pont (40km). Eten en drinken voor onderweg moet ieder zelf verzorgen.

Stuur voor aanmelding of meer informatie een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Jolanda Olde Hengel).

Advertentie