Sport

LOKO Loop: pittig weer en knappe tijden

Afgelopen zondag was het weer goed wakker worden, tijdens de 3e wedstrijd van de LOKO Loopcompetitie. Waar de jeugd te maken had met enkel forse tegenwind op weg naar de finish, kampten de volwassen deelnemers daarbij nog met een flinke regenbui tijden hun 5 of 10km wedstrijd.

Winnaars 3e Loko loop junioren

Des te opmerkelijk dat Sjoerd Veenma (Altis Amersfoort) met 17:45 op de klok de beste seizoenstijd wist te noteren op de 5km, in de categorie 45+. De snelste vrouw op dezelfde afstand was Astrid Post. Zij wist de 5 km af  te leggen in 24:39. De snelste dame op de 10km was Sandra van Berkel in 50:30. Snelste heer op de 10km was Jesper Knoop in 38:14. Voor de jeugd en de steratleten waren als altijd weer dagprijzen. De nummers 1 van de pupillen waren Kevin Juffer, Quinty Perez Koren, Thijmen Versteeg, Milou Steffen, Wicher Room, Naomi Lantink, Robin Versteeg, bij de junioren waren dit Fenna Schulz, Finn van der Meer en Merijn Korthof. De Steratleten die de 1km liepen waren Evert Eveleens, Daan Vis, Gina Fijma, Kim Fijma en Jody Stegeman. Op de 2,5km was dit Rick Petersen.

De organisatie van de LOKO loopcompetitie gaat zich nu opmaken voor de finale wedstijd op 16 februari. In de loop van de week zal de tussenstand van het competitieklassement worden opgemaakt. Kijk voor meer informatie op www.zeewolde-atletiek.nl

*Foto: Podium JPD (vlnr) Vigo van Elsland(2), Kevin Juffer(1), Gijs Smulders(3) 

Advertentie