Loading...

Mini Marathon loopt voor Jeugdfonds Sport & Cultuur
Mini Marathon loopt voor Jeugdfonds Sport & Cultuur

Op zaterdag 1 juni organiseert de Atletiekvereniging Zeewolde samen met de Lionsclub Zeewolde opnieuw de Mini Marathon.

Een feestelijk en laagdrempelig jeugdloopevenement waarbij de deelnemers niet alleen voor zichzelf lopen, maar ook voor andere kinderen. Kids running for Kids! Ook dit jaar gaat de opbrengst naar het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Immers: alle kinderen van Zeewolde moeten kunnen sporten!

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie of het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is om te sporten of bijvoorbeeld muziek te maken. En dat is belangrijk, want iedereen moet kunnen meedoen. Onderdeel zijn van een vereniging of club is belangrijk voor je ontwikkeling en bovendien is sporten ook nog eens erg gezond.

Door mee te doen aan de Mini Marathon steun je het fonds en help je hen om dit mogelijk te maken. Meedoen kan al vanaf 4 jaar (1,1 km), maar ook ouders, broers en zussen zijn van harte welkom. Loop bijvoorbeeld de 4,2km samen met je vader, in estafette ieder de helft! De start en finish is op het Kerkplein en samen met de ondernemers wordt er een mooi feest van gemaakt. Na de finish wacht voor iedereen een mooie medaille. Kijk voor meer info en aanmelding op www.minimarathon-zeewolde.nl.