Sport

Nieuwjaar Spelen in 'Het Baken'

Op donderdag 3 en vrijdag 4 januari worden de Nieuwjaar Spelen georganiseerd in Sportcomplex het Baken! Op donderdag 3 januari kunnen kinderen van 6 t/m 9 jaar zich tussen 10:00-11:30 uur uitleven op het survivalparcours! Tussen 12:30-14:00 uur zijn de kinderen van 10 t/m 13 jaar aan de beurt!
De kosten voor deze dag zijn €2,- per kind.

Nieuwsjaar spelen het Baken

Op vrijdag 4 januari is er voor kinderen van 4 t/m 12 jaar een sportinstuif in de zaal en in het zwembad, waarbij er meerdere uitdagende activiteiten zijn en daarnaast ook springkussens! De kosten voor deze dag zijn €4,- per kind. Let op voor toegang voor het zwembad: Kinderen van 6 jaar moeten zwemdiploma A en B hebben, kinderen van 7 jaar en ouder minstens zwemdiploma A!

Lijkt het je leuk om één van deze dagen of allebei de dagen te komen sporten en spelen, haal dan je kaartjes in de voorverkoop bij Sportcomplex het Baken! De voorverkoop is van 17 t/m 21 december en op 2 januari. Mocht het je niet lukken om een kaartje te bemachtigen in de voorverkoop, kan dit altijd op de dag zelf nog!

KOM JIJ OOK?

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen! Like de Facebook en volg de Instagram! Neem voor meer informatie contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deel dit bericht via socialemedia of WhatsApp
Advertentie