Sport

Opstarters Zeewolde Atletiek lopen 5km

Samen trainen voor aaneengesloten 5km hardlopen.
Zelfs in deze bijzondere tijden is het de opstarters van Zeewolde Atletiek gelukt. Na een periode samen trainen was het afgelopen zaterdag tijd voor de eerste officiële 5km. Met het oog op de maatregelen rond Corona kozen de trainers dit keer niet het Kluunpark als startlocatie, maar werd het parcours van de LOKO loop gebruikt als toneel. Na de gebruikelijke warming-up gingen de aanwezige deelnemers van de opstartgroep van start.

Plezier staat voorop, prestaties komen daarna. Toch liegen de gelopen tijden er niet om. Wilbert Walraven liep de 5km in 26:16, Ronald Dekens in 28:37. Overige deelnemers aan deze finale 5km waren Regina de Groot, Laura Kuijer, Jacqueline Welling, Annita van Braak, Veronique Vedder, Grace Gorzeman, Marlies Roelfs, Marina van Arendonk, Rowan Provoost, Lidy Sibon en Karin Struyve.

Medailles Zeewolde atletiek

Trots namen de deelnemers na afloop hun felicitaties en medailles in ontvangst.

Afhankelijk van de ontwikkelingen en maatregelen rond Corona gaan we in januari-februari opnieuw van start met een Opstartcursus. Stuur gerust een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je op de hoogte wilt worden gehouden van de definitieve startdatum, of kijk op www.zeewolde-atletiek.nl

Advertentie