Loading...

Sporten met een beperking
Sporten met een beperking
Bewegen is leuk en voor iedereen! Ook wanneer je daar wat extra hulp en aandacht voor nodig hebt. Vanwege een beperking of bijvoorbeeld omdat je het lastig vindt om in een groep te sporten. Bij Grenzeloos Bewegen staat niet de sport maar de deelnemer centraal. Samen kijken we wat bij je past. Met of zonder hulp van een sportmaatje.

Nieuwsgierig? Kom langs in onze kraam op de Cultuur- en Sportmarkt a.s. zaterdag in het centrum van Zeewolde en maak kennis. Schrijf je in voor het sportcarousel waarbij je aan de slag gaat met o.a. voetbal, korfbal of bijvoorbeeld judo of atletiek. Ontdek meer over de wandelprogramma's of meld je aan voor de clinic rolstoelvaardigheid. Want omdat iedereen anders is, heeft Grenzeloos Bewegen voor iedereen een ander antwoord en dus ook een ander aanbod.

Grenzeloos Bewegen is een samenwerkingsverband van sport- en zorgorganisaties en zet zich in voor iedereen voor wie sporten en bewegen minder vanzelfsprekend is. Meer info? Stuur een mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., check de facebookpagina of kom zaterdag langs op de sport- en cultuurmarkt. Kerkplein-Marktweg, tussen 11.00 en 16.00 uur.