Sport

Steun HSV "Ons Stekkie" en Todd Kranenborg voor deelname aan Roofmeister Cup 2024

De inschrijvingen voor de Roofmeister Cup 2024 zijn officieel geopend. Deze spannende viswedstrijd is toegankelijk voor alle vissers met een VISpas. Een unieke kans voor hengelsportliefhebbers om hun vaardigheden te tonen en geweldige prijzen te winnen.

HSV "Ons Stekkie" wil graag hun eigen Todd Kranenborg, Nederlands Kampioen Streetfishing, afvaardigen voor dit evenement. Todd is een bekende naam in de vissportgemeenschap en heeft al vele successen geboekt. Zijn deelname aan de Roofmeister Cup zou niet alleen zijn reputatie verder versterken, maar ook die van de vereniging.

De Roofmeister Cup is een driedaagse afvalrace waar deelnemers strijden om schitterende prijzen in natura. Daarnaast kan HSV "Ons Stekkie" een professionele promotievideo winnen, wat een geweldige boost zou zijn voor de vereniging.

man met een grote roofvis die hij gevangen heeft net vissen
foto: Todd Kranenborg

De steun van de leden is cruciaal. Door te stemmen op Todd Kranenborg, kunnen zij ervoor zorgen dat hij namens HSV "Ons Stekkie" mag deelnemen aan deze wedstrijd. Iedere stem telt en brengt Todd een stap dichter bij de deelname en het winnen van de competitie. Leden van HSV "Ons Stekkie" en andere hengelsportliefhebbers worden aangemoedigd om hun stem uit te brengen via de officiële stemlink. Samen kunnen ze ervoor zorgen dat Todd Kranenborg de kans krijgt om zijn talenten te tonen en mogelijk de Roofmeister Cup 2024 te winnen.

Steun HSV "Ons Stekkie" en Todd Kranenborg! Stem nu en help hen op weg naar succes in de Roofmeister Cup 2024

Advertentie