Sport

Trainingspakkenwedstrijd Atletiek op 1 april

Ruim 180 atleten deden afgelopen zaterdag mee met deze traditionele openingswedstrijd. Zelfs het natte weer weerhield ze niet om aan de slag te gaan op de verschillende loop-, werp- en springonderdelen.

's Ochtends was het de beurt aan de pupillen, die allemaal hun eigen meerkamp deden met een sprint, spring en werponderdeel en als afsluiting een lange afstand. In de middag gingen de junioren, senioren en Steratleten van start. Ondanks alle nattigheid wisten verschillende atleten hun persoonlijke records te verbeteren. Het resultaat van alle trainingsarbeid in het winterseizoen! Naast de deelnemers van Zeewolde waren er atleten van totaal 18 verschillende vereniging uit de regio en omliggende provincies, waaronder o.a Nijkerk, Baarn, Almere, Heerde, Sneek, Alkmaar, Harderwijk, Emmen.

Een groep van ongeveer 10 jeugdleden van zeewolde Atletiek over de atletiekbaan
Foto: Martijn van den Berg - Zeewolde Atletiek

De Trainingspakkenwedstrijd is een mooie oefenwedstrijd voor de competities die deze maand van start gaan. Voor de organisatie van deze wedstrijd bracht de vereniging ruim 45 vrijwilligers op de been. Voor o.a. het jureren, materiaal, wedstrijdorganisatie, catering en begeleiding.

Advertentie